Her er opskriften på en dejlig Thai grøntsagssuppe, som er let at tilberede.

Ingredienser
4 kopper grøntsags eller hønsebouillon
3 dl vand
2 stængler af citrongræs
2 udskårne chilier
2 stængler korrianter
1-2 spsk. fiskesauce
saften af en limefrugt eller citron
salt og lidt friskkværnet peber
1 tsk sukker
1 gulerod, gerne skåret i tern
2 spsk. solsikke olie
1 rødløg

Opskrift
a)Hæld bouillonen og vand op i en stor gryde, sammen med citrongræs, chilierne, og den hakkede koriander.

B)Bring derefter suppen i kog og lad den derefter simre i 10 minutter ved et svagt blus.

C)Tilsæt derefter fiskesause og lime eller citron.

D)Derefter tilsættes sukker.

E)Husk at smag lidt på suppen imens.

F)Saml derefter guleroden og rødløg i en skål.

G)Opvarm olien i en gryde, kom grøntsagerne i og rør det hele sammen i et minut.

H)Tilsæt derefter grøntsagerne til den kogende suppe.

I)Drys evt. med lidt ekstra chili og nogle skiver rødløg.

God fornøjelse

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser