Naturlig Inspiration

En blog om at leve naturligt og sundt

Kategori: Andet

Soya Pasta – Et alternativ valg

IMG_1642 (2)

Vil du gerne have et godt alternativ til den almindelige hvide pasta, så er soya pasta et godt valg.

Læs resten

Mælk – En stor del af min hverdag

mælk en stor del af min hverdag

Lad mig gøre det helt klart – Jeg elsker mælk. Mange opskrifter, nye tendenser indenfor sundhed mv. anbefaler at der ikke bruges mælk i deres opskrifter. Jeg hører bare til kategorien af mennesker, som ikke kan undvære min mælk. Jeg drikker gerne en liter om dagen, ikke fordi det er noget jeg gerne vil anbefale til andre, men fordi jeg ikke bare ikke kan undvære min mælk.

Læs resten

Mandelolie

mandelolie

Hvis der er noget som er godt for hud og hår, så er det Mandelolie.

Læs resten

Ølgær – Godt for håret

Dagligt spiser jeg piller af ølgær fra Matas.  Og det hjælper faktisk på at styrke mit hår og negle. – For en god ordens skyld vil jeg lige understrege, at der ikke er tale om nogen reklame – og jeg bliver ikke betalt af nogen for at skrive noget.

Læs resten

www.boginspirationen.dk

www.boginspirationen.dk

Lad dig inspirere
Har du lyst til at lade dig inspirere til at læse flere bøger? Eller gerne vil have nogle bøger anbefalet før du går i gang med dem? Så har jeg en blog med navnet www.boginspirationen.dk  Her bliver alle de bøger som jeg læser anmeldt – både på godt og ondt. Jeg læser en bred variation af bøger, så derfor består bloggen af bøger lige fra krimier, kogebøger til skønlitteratur og julebøger.

Læs resten

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.