Her er en kogebog skrevet af Anne Hjernø. Den indeholder opskrifter på små lækre retter fra verdenen over. Der er bl.a. opskrifter fra det nordiske køkken, new yorker køkkenet og det arabiske køkken. Alle retterne i bogen er små retter, som både kan serveres alene og i kombination med hinanden. Der er bl.a. opskrifter på rejekager, hasselnødder i honning, parmesanchips, røget paprika, chorizo i sherry, krabbekager og en mange andre lækre og sunde opskrifter. Der er opskrifter på mad jeg aldrig har set før og som derfor er inspireret at afprøve. Samtidig er der en lille indledende tekst, som beskriver det enkelte køkken – eksempel hvad er specielt ved det franske køkken?

Samtidig er bogen AnneMad med mere en bog hvor smagsløgene kommer på prøve og som Anne Hjernø selv skriver i sin indledning – Mine smagsløg har en tendens til at kede sig. Derfor finder de det mere fornøjeligt, hvis der er mange retter at vælge imellem, når de skal spise.

Forfatter
Anne Hjernø er journalist, autodidakt kok og har desuden lavet en del andre kogebøger med succes. Dette er en redigeret version af hendes bestseller kogebog AnneMad fra 2008. Hun er kendt som kok fra tv.

Bogen er illustreret med flotte fotos og alle opskrifter er til at følge. Så har du lyst til at lade dog inspirere til noget anderledes mad, med et lidt anderledes touch, så er dette bogen for dig. AnneMad med mere er med andre bog en inspiration til en anderledes og mere underholdende må at lave retter på.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser