Naturlig Inspiration

En blog om at leve naturligt og sundt

Kategori: Boganmeldelse

Boganmeldelse af Sund og rask med antiinflammatorisk kost af Sanna Ehdin Anandala

sund og rask med antiinflammatorisk kost

Her er en bog jeg vil anbefale dig at læse eller låne på biblioteket.  Den er virkelig inspirerende og nytænkende indenfor kost. Kort sagt handler bogen om at spise antiinflammatorisk kost hvor alt sukker er fjernet – og  det samme er hurtige kulhydrater, forarbejdede fedtstoffer og dårlige hel eller fabrikata. Der er rigtige mange gode tips og råd til hvordan du på en let måde kan ændre din livsstil.

Læs resten

Boganmeldelse af Mad med hjerte og fornuft Sense Mere grønt

IMG_1427 (2)

Jeg har kigget en god bog igennem som hedder Mad med hjerte og fornuft – Sense mere grønt. Bogen er selvfølgelig baseret på principper omkring Sense som efter hvad jeg forstår handler om at spise efter tallerken modellen. Læs resten

Valdemarsro.dk – den perfekte blog

IMG_1422 (2)

Der findes talrige blogs om alverdens ting og sager. Nogle interesserer sig for biler, andre for heste. Nogle igen for bøger, andre for computerspil.

Læs resten

Boganmeldelse af Søde Fristelsen af Alison Candlin

Her er bogen med opskrifter på sund slik. Så er du lækker sulten, men synes slik og sukker ikke lige er dig – er der her mulighed for at lave slik ud af krydderier, urter, frugt mv.
Her er opskrifter på alverdens søde hjemmelavede opskrifter såsom chokoladeovertrukne æbleskiver, marcipan, marcipanfyldte mandler, kandiserede appelsiner og citroner mv.

Der er mulighed for at lave slik som mere eller mindre kan erstatte håndkøbsmedicin mod hoste, forkølelser, dårlig fordøjelse mv. Lækkerier der alle indeholder en aktiv ingrediens, som kan bidrage til at lindre eller helbrede en almindelig lidelse.

Alle opskrifterne indeholder trin f0r trin instruktioner til alle de vigtigste teknikker til fremstilling af slik. Dette lige fra en basis sukkersirup til en bolsjemasse, krystalliseret af frugt.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Smagen af Chili

Vil du gerne vide noget om chili – så er dette bogen for dig.

Beskrivelse
Bogen beskriver udførligt om chilien fra A -Z. Der er beskrivelser af dyrkningen af chilien, de forskellige chilisorter – hvad for nogle er stærke og hvilke er ikke? Der er en beskrivelse af hvilke næringsstoffer chilien indeholder, hvilke vitaminer chilien der er i en chili og hvad der er af aroma stoffer.

Læs resten

Boganmeldelse af Børnenes verdenskøkken af Katrine Klinken

Har du lyst til at lave mad sammen med sit barn? Eller vil du bare gerne have nogle opskrifter på retter der er yderst lette at lave, så er dette bogen for dig. Målgruppen for bogen er børnefamilier med børn fra 8 – 12 år, der sammen gerne vil lave noget anderledes og spændende mad. Som børnefamilie er bogen yderst inspirerende da bogen består af nemme retter som mange ofte ikke selv ville tænke på at lave.

Læs resten

Boganmeldelse af Supersund sommermad af Helle Kleist

Boganmeldelse

Det er godt nok ikke sommer, men alligevel synes jeg I skal lade jer inspirere af denne bog om supersund sommermad. Den er fyldt med lækre opskrifter, som både er sunde og lette at gå til. I alt er bogen fyldt med 90 sunde opskrifter, som dækker alt fra frokoster, middage, desserter og andet tilbehør. Der er opskrifter på Fiskesalat med citrongræs og chili, Hot kærnemælkskylling, melonsuppe, tomatchutney, jordbærcreme med tørrede jordbær, nemme fladbrød, kokoscreme med bær, grillet melon med hindbær, risotto med asparges mm.

Læs resten

Boganmeldelse af AnneMad med mere af Anne Hjernøe

Her er en kogebog skrevet af Anne Hjernø. Den indeholder opskrifter på små lækre retter fra verdenen over. Der er bl.a. opskrifter fra det nordiske køkken, new yorker køkkenet og det arabiske køkken. Alle retterne i bogen er små retter, som både kan serveres alene og i kombination med hinanden. Der er bl.a. opskrifter på rejekager, hasselnødder i honning, parmesanchips, røget paprika, chorizo i sherry, krabbekager og en mange andre lækre og sunde opskrifter. Der er opskrifter på mad jeg aldrig har set før og som derfor er inspireret at afprøve. Samtidig er der en lille indledende tekst, som beskriver det enkelte køkken – eksempel hvad er specielt ved det franske køkken? Læs resten

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.