Naturlig Inspiration

En blog om at leve naturligt og sundt

Kategori: Grøntsager

Kartoflen

Kartoffelplanten (Salanum tunerosum) er en ca. 25 – 100 cm høj urt, som dyrkes for sin stivelsesholdige rodknolde. Kartoflen er kendt verden over, og den tredje mest fyrkede afgrøde efter rid og hvede. Den indeholder dog langt mere næring end hvede og ris.

Læs resten

Spinat – Er godt for øjenene

spinat

Jeg Elsker spinat, det ved sikkert alle der har læst med på denne blog. Ud over fordelen ved at grøntsagen smager godt, så er det også en sund spise. Grøntsagen kan bl.a. med fordel bruges i supper eller i salater.

Spinat er en grøntsag som er kendt for dens spiselige grønne blade. af beslægtede arter kan nævnes bl.a. rødbede og sukkerroe. Grøntsagen kommer oprindeligt fra Sydvestasien.

Når du har med spinatblade at gøre, skal du huske at vaske dem godt, da der ofte er jord og sand mellem blade og stilke. Læs resten

Broccoli – En fantastisk grøntsag | Broccoli

broccoli

Noget af det mest sunde du kan sætte på bordet er grønsagen Broccoli (På Latin kaldet Brassico Oleracea). Normalt vokser Broccoli vildt i Middelhavsområdet. Den kommer fra kornblomstfamilien sammen med grønkål, blomkål og rosenkål. Læs resten

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.