Laks med krydderier og kartofler | Opskrift

Laks med krydderier og kartofler
Laks med krydderier og kartofler

Her er en opskrift på Laks med krydderier og kartofler.

Tilbehør til opskriften:

Rosmarin
Oregano
Timian

(Du kan også vælge andre krydderier, alt efter hvad du er til 🙂

4 stykker Laks på ca. 200 gram stykket
Groft salt og friskkværnet peber
Kartofler

Sådan laves opskriften:

1. Først koger du kartoflerne, så de er spiseklare.
2. Du dupper laksestykkerne med et stykke køkkenrulle og pensler dem med olivenolien på alle sider
3. Krydr laksestykkerne med groft salt og den friskkværnet peber
4. Fordel krydderierne på laksen. Læg Laksen i en ovnfast fad sammen med kartoflerne (som er kogte på forhånd)
5. I ovnen skal laksen bages i ca. 20 min ved 200 graders varmluft. Efterfølgende skal den trække ca. fem minutter inden servering.

Evt. tilbehør kan være grillede asparges og parmaskinke.

Jeg valgte selv at lave en gang bearnaise sovs til, men det er jo så min smag.

Det er en rigtig lækker ret og laks og kartofler er super velegnet til at spise her i varmen og samtidig sundt. Du kan læse mere om laks her på min side Laks – Godt for helbredet  Siden fortæller om sundheden ved laks og hvad godt laks gør for helbredet.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser





Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*