Naturlig Inspiration

En blog om at leve naturligt og sundt

Kategori: opskrift

Boller uden hvedemel – Let i hverdagen | Naturliginspiration

Her er en opskrift på boller uden hvedemel, som jeg gerne vil dele med Jer. Det er nogle boller hvor jeg har to boller med i min madpakke på job hver dag. De er luftige, smager godt og er samtidig lette at lave. Husk på at mange små frø hjælper dig med fordøjelsen og bidrager med masser af sunde fedtsyrer, vitaminer og mineraler.
Læs resten

Chiagrød med Kefir

Chiagrød med Kefir

Morgenmad

Jeg er begyndt at spise Chiagrød til morgenmad – både sundt og lækkert. Samtidig let at lave og kræver ikke det store om morgenen – Jeg er nemlig udpræget B-menneske, så for mig skal morgenmaden være let at lave og mindst af alt tidskrævende. Du får opskriften her – den er virkelig et forsøg værd.

Læs resten

Ovnbagte kyllingelår med honning, timian og paprika

Ovnbagte kyllingelår med honning, timian og paprika

Noget der også er lækkert her i sommeren er kyllingelår. Denne opskrift er let at lave – og kyllingelår er samtidig en let spise. De feder ikke, men smager godt til aftensmad eller som et kyllinglår i din madpakke. Når du krydder kyllingelår med timian eller paprika får de ekstra smag.

Læs resten

Rødgrød – en lækker sommerspise

IMG_1465 (2)

Har du lyst til her i varmen at få noget lækkert, luftigt og sundt. Så kan rødgrød være svaret. Det er noget at det nemmeste du kan lave, og kræver ingen forberedelser. Det er samtidig sundt og lægger en godt bund i maven. Læs resten

Pandekager med Basilikum

Pandekager med basilikum

Jeg elsker Pandekager – og er fuldstændig faldet for disse pandekager som er både sunde, lækre og lette at lave.  Pandekagerne indeholder et højt indhold af fibre og protein – hvilket giver din krop noget godt at arbejde med. Du kan også vælge at bruge spinat eller at blande spinat og basilikum.  Begge dele giver dine pandekager et yderst sundt og nærende indhold.

Læs resten

En dejlig Thai Grøntsagssuppe

Her er opskriften på en dejlig Thai grøntsagssuppe, som er let at tilberede. Læs resten

Thaisuppe – Let at lave

Thaisuppe

Hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det opskrifter der både smager godt, er sunde, men som samtidig også er lette at lave. Her er et bud på en thaisuppe som rummer alle de ovennævnte ting. Den tager max en halv time, så står den lækker klar på bordet. Der kan puttes nudler i, hvis der ønskes ekstra fylde, eller der kan bages et brød til. Alt i alt en suppe som kan laves på en travl vinterdag, hvor det skal noget hurtigt varmt mad på bordet Læs resten

Tomatsuppe – Dejligt om vinteren

Tomatsuppe

Om vinteren er det ofte rigtig dejligt at få noget varm suppe. Her er en opskrift på en suppe som er både let at lave, sund og som smager godt. Suppen kan laves på under en time og smager rigtig godt med brød til. Den kræver ikke de store forberedelser. Den er både fyldig og lækker. Læs resten

Spinat Tærte – Let at lave | spinat tærte

spinat tærte

Hvordan lever jeg op til gerne at ville være naturlig sund. Hvad mad skal jeg lave? Hvor begynder jeg? I da besluttede jeg mig for at starte ud med en spinat tærte. En Spinat Tærte fordi jeg simpelthen elsker spinat og synes spinat giver en god smag i maden og samtidig er det SUNDT. Min tærte er relativ enkel at lave og bliver hurtigt til et sundt måltid. Jeg synes resultatet blive rigtig godt og vil derfor dele min opskrift med jer. Måske I også kan blive inspireret til at lave noget sundt mad.

Læs resten

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.