Naturlig Inspiration

En blog om at leve naturligt og sundt

Kategori: Uncategorized

Mælk – En stor del af min hverdag

mælk en stor del af min hverdag

Lad mig gøre det helt klart – Jeg elsker mælk. Mange opskrifter, nye tendenser indenfor sundhed mv. anbefaler at der ikke bruges mælk i deres opskrifter. Jeg hører bare til kategorien af mennesker, som ikke kan undvære min mælk. Jeg drikker gerne en liter om dagen, ikke fordi det er noget jeg gerne vil anbefale til andre, men fordi jeg ikke bare ikke kan undvære min mælk.

Læs resten

Hindbær – C-Vitamin bomben

hidnbær

Hindbær hører også med til de sunde bær – som er yderst lækre at spise. Hindbær kan bruges til stort set alt og er yderst velsmagende.  Burg Hindbær til kompot, saft, syltetøj smoothies, is, marmelade og ofte i kage, så vil du få en attraktiv spise.

Læs resten

Rosmarin – Krydderiet med de mange egenskaber

Rosmarin (Rosmarinus Offinalis) vokser vildt i Nordafrika, Mellemøsten og Sydeuropa.

Rosmarin har som mange andre krydderier egenskaber, egenskaber som har en helbredende effekt.

Læs resten

Min nye blog | Min blog

min nye blog
 

Velkommen til min nye blog!!

Jeg har længe haft lyst til at have min egen blog og nu er den stablet på benene. Den vil først og fremmest være en blog der indeholder inspiration til at føre en sund livsstil. Men den vil selvfølgelig også komme til at indeholde alt muligt andet. Tiden vil vise hvor bloggen fører mig hen eller hvor jeg fører bloggen hen 🙂

Jeg har ikke nogen forhåndsviden om det jeg skriver om, så derfor vil mange facts være baseret på tidsskriftsartikler fra amerikanske universiteter eller lignende. Der vil på bloggen også komme henvisninger til bøger og især kogebøger som har min interesse og måske også jeres. Jeg håber med tiden at kunne udvikle bloggen, så den bliver mere inspirerende og får andres interesse. Men da jeg er ny indenfor området og derfor ikke har den store viden om blogkundskabens verden, vil jeg først og fremmest lægge det på som har min egen interesse.

 

 

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.