Naturlig Inspiration

En blog om at leve naturligt og sundt

Kategori: Uncategorized

Granatæbler – Det rigtige valg til sundhed

pomegranate-3259161_1280

 

 

Et granatæble er en frugt, hvor den indenvendige del består af et stort antal bløde, røde spiselige frøkapsler – som det ses af billedet.

Granatæblet kan være med at forebygge og helbrede en lang række sygdomme såsom kræft, forhøjet blodtryk og forskellige hudproblemer.

Hvert granatæble indeholder omkring 100 kerner og ca 100 kalorier.

Læs resten

Estragon – godt for hud og hår

 

estragon

Estragon er en urteagtig plante, som ofte bruges som krydderurt. Krydderiet består af blade og unge skud fra planten og indgår bl.a. i “Fine herbes” og “Bouguet garni” og bruges i bearnaise sauce og sauce tartare. I det franske køkken bruges Estragon ofte i forbindelse med tilberedelse af kanin.

Læs resten

Korianter – det duftende krydderi der er så sundt

240_F_51966620_b6PL5gF3OxyBTM6L9QVcF9Ewcc2rksWB (1)

Korianter er noget af det mest lækre. Over hele verden er korianter, hvis latinske navn er Coriandrum satirum kendt for sin gode smag til maden. Du kan godt spise hele planten, men som regel vil det være bladene som bruges, da de har den kraftigste smag.

Korianter indeholder magne forskellige vitaminer såsom A, B, C, E og K vitaminer. Desuden er planten indholdsrig på mineraler såsom kalium og jern.

Læs resten

Mælk – En stor del af min hverdag

mælk en stor del af min hverdag

Lad mig gøre det helt klart – Jeg elsker mælk. Mange opskrifter, nye tendenser indenfor sundhed mv. anbefaler at der ikke bruges mælk i deres opskrifter. Jeg hører bare til kategorien af mennesker, som ikke kan undvære min mælk. Jeg drikker gerne en liter om dagen, ikke fordi det er noget jeg gerne vil anbefale til andre, men fordi jeg ikke bare ikke kan undvære min mælk.

Læs resten

Hindbær – C-Vitamin bomben

hidnbær

Hindbær hører også med til de sunde bær – som er yderst lækre at spise. Hindbær kan bruges til stort set alt og er yderst velsmagende.  Burg Hindbær til kompot, saft, syltetøj smoothies, is, marmelade og ofte i kage, så vil du få en attraktiv spise.

Læs resten

Rosmarin – Et krydderi med fantastiske egenskaber

Rosmarin (Rosmarinus Offinalis) vokser vildt i Nordafrika, Mellemøsten og Sydeuropa.

Rosmarin har som mange andre krydderier egenskaber, egenskaber som har en helbredende effekt.

Læs resten

Min nye blog | Min blog

min nye blog
 

Velkommen til min nye blog!!

Jeg har længe haft lyst til at have min egen blog og nu er den stablet på benene. Den vil først og fremmest være en blog der indeholder inspiration til at føre en sund livsstil. Men den vil selvfølgelig også komme til at indeholde alt muligt andet. Tiden vil vise hvor bloggen fører mig hen eller hvor jeg fører bloggen hen 🙂

Jeg har ikke nogen forhåndsviden om det jeg skriver om, så derfor vil mange facts være baseret på tidsskriftsartikler fra amerikanske universiteter eller lignende. Der vil på bloggen også komme henvisninger til bøger og især kogebøger som har min interesse og måske også jeres. Jeg håber med tiden at kunne udvikle bloggen, så den bliver mere inspirerende og får andres interesse. Men da jeg er ny indenfor området og derfor ikke har den store viden om blogkundskabens verden, vil jeg først og fremmest lægge det på som har min egen interesse.

 

 

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.