365 retter til børnefamilien

365 retter til børnefamilien
365 retter til børnefamilien

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

365 retter til børnefamilien

Her er en kogebog med inspiration til mad til familien til hele året.

Bogen indeholder 365 spændende retter og opskrifter til både børn og voksne fra morgen til aften, til hverdag og til fest. Der er hurtige og nemme opskrifter og nogle, som er lidt mere komplicerede. Alle områder er dækket. hver opskrift indeholder et billedet, så du hurtigt kan se hvad du for en opskrift du er i gang med. Det er samtidig lækre billeder som giver dig inspiration, når du bladre bogen igennem. Opskrifterne er lette at gennemskue og det fremgår tydeligt hvilke ingredienser du skal bruge.

Opskrifterne kan sættes sammen på kryds og tværs, så der er naturligvis mange af retterne, som børnene selv kan være med til at lave. Opskrifterne er ikke baseret på en bestemt ideologi som anti inflammatorisk kost eller noget i den stil, men er ganske almindelige opskrifter som kan spises af alle. Så en bog jeg vil anbefale dig, hvis du har brug for inspiration, men det ikke nødvendigvis skal være alt for svært at lave.

jeg vil virkelig anbefale dig at kigge bogen igennem, for jeg tænker den er faktisk helt fint til ganske almindelig inspiration. Tanken bag bogen er at den skal være opslagsværk med mange af de klassiske retter, som børn kender og som de ofte kan lide.

desuden er bogen inddelt tematisk i afsnit, så man hurtigt kan finde inspiration til f.eks madpakker eller mellemmåltider. Ud over at indeholde en masse hverdags retter indeholder bogen selvfølgelig også opskrifter til årets fester såsom fødselsdage, klassekomsammen, uddeling i daginstitutionen og selvfølgelig også opskrifter der kan bruges i Julen.

En kogebog som jeg er sikker på du kan lade dig inspirere af.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*