5 dejlige supper

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

5 dejlige supper som du her i det tidlige forår kan at lade dig inspirere af? Disse supper lette og til at have med at gøre. Og er der noget mere lækkert end en suppe, som samtidig er sund og som giver dig nogle nærende ingredienser?

5 dejlige supper

  • Den første suppe jeg vil introducere dig til er Tomat suppen. Den er let at lave og smager godt. Ingredienserne består selvfølgelig hovedsageligt af tomater, men der er også andre lækre ingredienser som løg og basilikum i suppen, som gør den til en dejlig sund spise. Se opskriften på tomatsupper her.
  • De næste to supper jeg vil introducere for dig er Thaisuppen. Her er to forskellige varianter, som begge er fyldt med lækre grøntsager og igen de er lette at lave. Her er den første Thaisuppe nemlig Thaisuppe med Porrer og løg og den anden Thaisuppe En dejlig grøn Thaisuppe
  • Den fjerde supper jeg vil anbefale dig er en kartoffelsuppe. Den er billig, let at lave og smager godt. Det er ingen hemmelighed at suppen selvfølgelig indholder kartofter, men der er også dejlige ingredienser som porrer, løg mv i suppen. Det giver den en god smag. Se opskriften på suppen er Kartoffelsuppe med bacon og timian. 
  • Den sidste suppe jeg vil introducere for dig er Karrysuppe med oksekød. En lidt anderledes suppe, men igen den smager godt. Her er opskriften på den gode men noget anderledes supper: Karrysuppe med oksekød 

Andre opskrifter på supper

Jeg håber du kan lide nogle af mine 5 dejlige supper. Efterhånden som denne blog bliver større og der bliver skrevet mere, så vil der også være flere opskrifter at vælge imellem. Jeg er sikker på at nogle af de opskrifter vil være supper, for jeg er nemlig en stor fan af supper. Jeg elsker en suppe med en god smag og kan lide at de fleste supper er fylde med gode og sunde ingredienser.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*