Æbleeddike

Æbleeddike
Æbleeddike

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Æbleeddike

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

  • Æbleeddike kan bruges til mange ting, smager måske ikke særlig godt, men er i begænsede mængder godt for dit helbred.
  • Ledsygdomme   –  Æbleeddike er sammen med Honning kendt for sin gode virkning når det gælder ledsygdomme. Eksempelvis opstår gigtsygdomme pga af urinsyrekrystaller i leddene. For at behandle ledgigten vil rådet som oftest være at lægge fokus på en basisk kost.
  • Æbleeddike virker basisk og vil derfor have en effektiv virkning i mod leddegigt.
  • Virker stimulerende på leveren – 1 – 2  tskf æbleeddike om morgenen på fastende hjerte får leveren til at producere mere galde. Samtidig har æblesyren en positiv effekt på at få tarmfloren i balance og dermed opnå en styrkelse af immunforsvaret. Eddiken kan og så virke effektivt mod dierre.
  • God ved helvedesild – Eddiken kan bruges udvortes ved helvedesild. Man påfører det på det ramte sted 3 – 4 gange i løbet af dagen.
  • Overvægt – Er du overvægtig eller har brug for at tabe nogle kilo? Så er det yderst effektivt at indtage æbleeddike. Eddiken virker udrensende og stimulerer fordøjelsen og forbrændingen. Derved kan du tabe et par kilo. Eddiken stimulerer nemlig de fedtnedbrydende enzymer og er dermed til at påvirke forbrændingen.
  • Godt for kolesteroltallet og hjertet – Har du for højt kolesteroltal eller hjertesygdomme kan det give mening at indtage æbleeddikekapsler.Eddiken indeholder stoffer som bidrager til sænke et alt for højt kolesteroltal. Samtidig er den kalium der i eddiken lettere blodtrykssænkende.





Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*