Alle tiders Karoline

Alle tiders Karoline
Alle tiders Karoline

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Alle tiders Karoline

Alle tiders Karoline eller Meget mere alle tiders Karoline som denne bog hedder giver dig opskrifter på klassiske retter som enebærgryde, tunfiskemousse. forskellige varianter af salater, kager og indbagt mørbrad. Alle opskrifter eller retter som vi alle kender, men som her er beskrevet og lavet på den helt klassiske måde. Retter som er gode at have ved hånden, hvis du lige står og mangler lidt inspiration.

Opskrifter

  • Bogen indeholder også opskrifter på aftensmad der kan laves på under 30 minutter, opskrifter på  Karolines helt personlige livretter, Lagkager på opfordring, Gæstemad eller bare noget lækkert, mormormad der ligeså meget er farmors – Alt sammen opskrifter der er lige til at gå til. Der er mange spændende retter at vælge imellem og alle retterne er illustreret med flotte billeder og opskrifter der er lette at følge.
  • Alle opskrifterne har en fedtenergi % der ligger under 30, sådan som det er anbefalet fra fødevarestyrelsen og retterne indeholder også godt med grønt. Ønsler du mere fedtfattige udgaver af de forskellige retter, så er der mulighed for det på arla.dk og i bogen Alle tiders Karoline er de samme retter i en helt tredie udgave fortolket af en række forskellige kokke.

Alle tiders karoline

  • Der er samtidig forskellige madbloggere som har medvirket i bogen med deres inspiration og ideer. Dette giver bogen et lidt anderledes pift end bare at være en almindelige kogebog. Du kan samtidig læse et lille notits om de forskellige bloggere og se hvad de har at byde ind med. En yderst spændende at lave en kogebog på.
  • Så ønsker du dig en god kogebog i julegave, så på denne bog være på din ønskeseddel – for der er virkelig tale om en bog der rummer det meste.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*