AnneMad med mere af Anne Hjernøe

Boganmeldelse af Annemad med mere af Anne Hjernøe
Boganmeldelse af Annemad med mere af Anne Hjernøe

AnneMad med mere af Anne Hjernøe

Her er en kogebog skrevet af Anne Hjernø. Den indeholder opskrifter på små lækre retter fra verdenen over. Der er bl.a. opskrifter fra det nordiske køkken, new yorker køkkenet og det arabiske køkken. Alle retterne i bogen er små retter, som både kan serveres alene og i kombination med hinanden. Der er bl.a. opskrifter på rejekager, hasselnødder i honning, parmesanchips, røget paprika, chorizo i sherry, krabbekager og en mange andre lækre og sunde opskrifter. Der er opskrifter på mad jeg aldrig har set før og som derfor er inspireret at afprøve. Samtidig er der en lille indledende tekst, som beskriver det enkelte køkken – eksempel hvad er specielt ved det franske køkken?

Samtidig er bogen AnneMad med mere en bog hvor smagsløgene kommer på prøve og som Anne Hjernø selv skriver i sin indledning – Mine smagsløg har en tendens til at kede sig. Derfor finder de det mere fornøjeligt, hvis der er mange retter at vælge imellem, når de skal spise.

AnneMad med mere af Anne Hjernøe

Anne Hjernø er journalist, autodidakt kok og har desuden lavet en del andre kogebøger med succes. Dette er en redigeret version af hendes bestseller kogebog AnneMad fra 2008. Hun er kendt som kok fra tv.

Bogen er illustreret med flotte fotos og alle opskrifter er til at følge. Så har du lyst til at lade dog inspirere til noget anderledes mad, med et lidt anderledes touch, så er dette bogen for dig. AnneMad med mere er med andre bog en inspiration til en anderledes og mere underholdende må at lave retter på.

På følgende side AnneMad kan du se flere opskrifter fra forfatteren Anne Hjernøe.

God fornøjelse med bog – jeg er sikker på der er opskrifter nok til at du kan lade dig inspirere.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*