Asiatiske frikadeller




Asiatiske frikadeller. Har du lyst til nogle virkelig lækre frikadeller som er lidt anderledes end hvad du plejer at lave, så er asiatiske frikadeller et godt bud på nogle velsmagende frikadeller. Frikadellerne smager så godt at jeg virkelige gerne vil anbefale dig at begive dig ud i at få lavet frikadellerne. Du kan også fryse dem efterfølgende, og derved have frikadeller til din pålæg de næste par dage. Eller hvis du en dag er træt og har brug for noget lækkert til aften. Igen jeg vil virkelige opfordre dig til at lave disse lækre frikadeller.

Antal 4 personer:
500 g hakket oksekød
2 fed hvidløg
3 forårsløg
Lidt frisk ingefær
Saften af en usprøjtet limefrugt
1 æg
1 Spsk sojasauce
1 Spsk fiskesauce
1 tsk Sambal Oelek
1 1/2 dl sesamfrø
Lidt olie til stegning

Asiatiske frikadeller tilberedes således:

Tag kødet og put det i en skål. Hvidløgene hakkes eller presses sammen med oksekødet. riv ingefæren og kom den ned i sammenblandingen. Pres saften ud af limefrugten og igen kommes saften i sammenblandingen.

Rør det hele sammen med æg, soyapauce, fiskesauce og samlek olien. Stil sammenblandingen på køl i 1/2 time.

Efterfølgende formes farsen til frikadeller. Hæld 1 1/2 dl sesamfrø i en skål og rul frikadellerne i frøene.
Steg frikadellerne i olie på en pande.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Grøntsager
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser





Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*