Besøg i den lokale mose | Naturen

Besøg i den lokale mose
Besøg i den lokale mose

Besøg i den lokale mose

Er der noget bedre end at gå en tur ved den lokale mose. Nyde aftenstemningen og det gode vejr. Jeg har taget nogle få billeder som jeg lægger på bloggen, blot for at dem som læser også kan nyde de skønne svaner.

IMG_1511 (2)

Den danske natur

Den danske natur er fantastisk især når den viser sig fra sin smukkeste side. Jeg elsker virkelig at gå en tur rundt om mosen, gå i mine egne tanker og tænke over livet. Se alle dyrene som har deres liv omkring mosen. Se mosen udfolde sig på den skønneste måde. Er der noget mere livsberigende end at se et svanepar svømme rundt med deres ællinger.

IMG_1534 (2)

Tanker i naturen

Turen er vel 1 – 2 km lang hvis man går hele vejen rundt – dette er inkl. nogle boldbaner som ligger i forlængelse af mosen. Normalt kan jeg godt lide at gå rigtig langt – gerne 10 – 15 km, men ofte er tiden ikke til det. Jeg går gerne Bagsværd sø rundt, men en aften som i aften tja så nøjes jeg med en mindre tur på nogle km. Som alle andre mennesker lider jeg vel af det begreb “aldrig at have tid nok” til alle de ting jeg gerne vil.

Tit går mine tanker på – hvis jeg nu ikke skulle på arbejde dagen efter. Hvis jeg nu havde tid til at gøre alt det jeg gerne ville så…. og listen er lang. Der er nok jeg kan finde på jeg gerne vil bruge min tid på. Men sådan er det jo sjældent… men mine ture rundt om mosen går tit med tanker om alle de ting jeg gerne ville lave hvis bare tiden var der… Havde jeg tid og penge ville jeg rejse noget mere, havde jeg tid ville jeg gerne lære at male, havde jeg tid ville jeg læse flere bøger, havde jeg tid ville jeg bruge nogle dage på stranden havde jeg tid ville jeg….. Men aftenens tur gik som sagt rundt om mosen og det er jo også en pragtfuld måde at bruge sin tid på.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*