Bliss af Maria Borelius

Bliss af Maria Borelius
Bliss af Maria Borelius

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Bliss af Maria Borelius

Bogen der omhandler de nye anti-inflammatoriske nøgler til et længere og bedre liv.

Indrømmet er lånte bogen på biblioteket og læste den igennem fordi jeg gerne ville blive klogere på det antiinflammatoriske. Bogen indeholder en masse – jeg kan næsten ikke lide at kalde det information – om følelser. Den beskriver forskellige livssituationer – hvad der har fået forskellige mennesker til at vælge det anti inflammatoriske mv. Hvorfor det anti-inflammatoriske vil være godt for netop dig mv.
Meget af det er ganske interessant læsning, men ikke noget der nødvendigvis gør dig klogere på hvad anti-inflammatorisk mad er for en størrelse. Her skal du helt hen og kigge på opskrifterne for jeg synes bogen giver nogen egentlig værdi.
Dog mangler jeg nogle billeder til hver opskrift. Dette skriver jeg ikke for at kritiserer, men fordi for mig er det en vigtig del af at blive fristet til at lave en opskrift at jeg kan se selve opskriften på et billedet.

Bortset fra det virker opskrifterne simple og lette at lave. Mange af dem ser velsmagende ud og de giver god inspiration hvis du gerne vil begive dig ud i det anti-inflammatoriske.

Bliss af Maria Borelius

Så alt i alt vil jeg sige, det er en rigtig god bog hvis du gerne vil have lidt mere viden om det anti-inflammatoriske. Bogen indeholder lækre anti-inflammatoriske opskrifter og der er inspiration til hvordan du ellers lever et anti-inflammatorisk liv.

Bagerst på bogen står der:
I 2018 udkom den banebrydende bog sundhedsrevolutionen, som straks blev en bestseller og en del af den globale trend, hvor vi mennesker søger en varig, sund livsstil. Siden da har den prisbelønnede vidensskabsjournalist Maria Borelis fortsat sin personlige rejse rejse og jagt på viden om den anti-inflammatoriske livsstil.Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*