Boginspirationen

Boginspirationen
Boginspirationen

Kan du lide at læse bøger, men nogle gange mandler lidt inspiration? Så har jeg lavet en blog der hedder www.boginspirationen.dk  Her anmelder jeg de bøger som jeg nu engang læser. I perioder kommer der flere anmeldelser på end andre – alt efter hvor meget og hvad jeg gider læse.

Jeg skriver min ærlige mening om de bøger jeg nu engang læser. Nogle gange er det store tykke bøger – andre gange en let læst bog, som ikke fylder meget. Boginspirationen  indeholder alt fra skønlitteratur til biografier og nogle gange en enkelt krimi.

Jeg kan lide at lade mig inspirere af det jeg nu engang læser, så har du nogle gode foreslag til bøger er du velkommen til at skrive en besked. Du er selvfølgelig også velkommen til på min blog at kommentere på de bøger jeg allerede har anmeldt. Måske du slet ikke er enig i min anmeldelse, men synes noget helt andet.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Grøntsager
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

4 Kommentarer

 1. Måske har du lyst til at læse Akvarellen, en fortælling fra Island. Send mig en mail, og du vil modtage yderligere information.

 2. Hej!

  Mit navn er Anette Vinther Mortensen, jeg er 41 år og arbejder til daglig som socialpædagog, konsulent og intern underviser ved Botilbuddet Valmuehaven i Sulsted i Nordjylland.
  1. Maj i år udgav jeg fagbogen ” Mennesker med udviklingshæmning – og demens”. Bogen er en af de eneste bøger af sin slags, der berører dette vigtige og relevante emne med et særligt fokus på mennesker med udviklingshæmning. Bogen er dog også samtidig et bidrag til viden indenfor normalområdet, hvis du er i tæt kontakt med mennesker med demens – uanset om du er pårørende, ansat eller frivillig

  Jeg vil høre, om Boginspirationen er interesseret i at anmelde min bog, så vil jeg fremsende et eksemplar 🙂

  De bedste hilsner
  Anette Vinther Mortensen.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*