Brunch

Brunch
Brunch

Brunch

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Denne dejlige kogebog opsamler alverdens opskrifter du kan bruge på dit Brunch bord. Brunch består består dybest set af en sammenblanding af morgenmad og frokost – alt breakfast og lunch = Brunch.

Forfatteren af bogen er Mette Busk Christensen, som har boet 12 år af sit liv i USA – heraf hendes store interesse for Brunch. Fotografen til billederne i bogen er Birgitta Wolfgang Drejer som har specialiseret sig indenfor interiør, have og livstil – og som tidligere har udgivet flere bøger om nordisk indretning.

Bag på bogen står der: Brunch er en festlig, uhøjtidelig og anderledes måde at samle venner og familie på. I denne stemningsfulde kogebog er der både ultra nemme opskrifter til nybegyndere i køkkenet og mere avancerede retter til erfarne madører, der sukker efter nye og spændende måder at afholde et brunchparty på. Hvis man ikke kan overkomme at lave mere end et par af opskrifterne, forklarer forfatteren, hvordan man alligevel kan imponere sine gæster, selvom kun få retter på menuen er hjemmelavede.

Egg benedict, amerikanske pandekager, scones, røræg med hashbrown potatoes, raw sylt, muffins, salte tærter, youhurt med knas, friskpresset juice, spareribs, smoothies, cocktail

Brunch

Bogen indeholder mange lækre retter. Selv faldt jeg over Russiske Blinis med rogn, dom er en lille pandekage, kaldet en blini, serveret med forskellige typer rogn såsom stenbiderrogn, løjrogn eller lakserogn med cremefraiche og hakket rødløg. Virkeligt lækkert. Og jeg kunne selvfølgelig også godt lide bogens mange opskrifter på forskellige pandekager – virkelig noget der kan gøre enhver læser lækkersulten. Der er også en opskrift på hjemmelavede Nutella – det ser bare lækkert ud. Eller French toast som virkelig er dejligt at have på en brunch bord. Alt i alt en bog der giver dig alt til dit morgen/frokost bord og sikkert mere til.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*