Dit suveræne liv forfatter Sara Beck

Dit suveræne liv forfatter Sara Beck
Dit suveræne liv forfatter Sara Beck

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Dit suveræne liv forfatter Sara Beck

En bog for dig som gerne vil træne, men som samtidig har en travl hverdag. Det er en bog der er fyldt med gode tips til hvordan du kan holde kroppen sund, rask og smidig. Bogen lægger op til at du hjemme i stuen eller ude i den frie natur kan opnå rigtig gode resultater uden du behøves at melde sig ind i et fitnesscenter.

Bogen indeholder letforståelig teori omkring hvad træning gør for din krop. Bogen indeholder desuden øvelser og trænings programmer som er lette at gå igang med. Udover dette indeholder bogen et afsnit om afspænding, kost, sex og søvn. Bogen indeholder også gode råd til hvordan du skal komme igang med mentaltræning og hvordan du kan motivere dig selv.

Bogen Dit suveræne liv er opdelt i sektioner. En for hver årstid. Der er foreslag til træning forår, sommer, efterår og vinter. Så er du ikke vant til at træne så meget, så er dette en rigtig god bog at gå igang med. Sara Beck giver desuden gode råd til hvilket udstyr som er godt at investere i såfremt du gerne vil træne hjemme eller ude i naturen.

Dit suveræne liv forfatter Sara Beck

Alt i alt en bog som kan være en god motivator til at få dig igang med at træne eller en bog for dig som allerede træner, men har brug for inspiration i sin træning,

Forfatteren Sara Beck er uddannet afspændingspædagog og personlig træner. Hun har udviklet sit eget koncept for personlig træning, som hun med stor succes sælger til større og mindre virksomheder og private klienter. Du kan læse mere om hende på hendes facebook side hvor hun også skriver omkring principperne i sin træning: Back to nature.

God fornøjelse til dig der gerne vil træne.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*