Emily Salomon – en god alsidig blog | Blog

Emily Salomon - en god alsidig blog
Emily Salomon - en god alsidig blog
Som skrevet før så elsker jeg at kigge på blogs. At lade mig inspirere, se hvad andre har skrevet. Hvad synes de som er relevant på deres blog og hvordan har de gjort det? 

En alsidig blog

I går faldt jeg over bloggeren Emily Salomon. Jeg har hørt om hende før, men kan ikke huske i hvad forbindelse. Jeg tænker at det måske er en bog hun har skrevet (det er jeg faktisk ret sikker på) eller også er det hendes før jeg har set før? Men lige meget hvad så sad jeg og tog et kig på bloggen. Spændende og interessant synes jeg. En blog der er alsidig og som rummer lidt af hvert. Der er nogle super inspirerende madopskrifter. Bl.a. faldt jeg over morgenmaden Acai Bowl – måske jeg skulle lade mig inspirere og lægge opskriften på min blog?

Hun skriver også om mode og skønhed. Emner som jo altid er relevante og oppe i tiden. Der er masser af inspiration at hente. Der er også et afsnit om oplevelser. Et emne jeg elsker at læse om. Fordi jeg netop kan sidde hjemme i sofaen og lade mig inspirere – måske der er en oplevelse som jeg også har lyst til at få? Eller noget som jeg allerede har oplvet – og derved kan sammenligne med mine egne oplevelser.

Læseklub og rejser

Det sammen gælder hendes læseklub. Anbefaler hun en god bog som jeg allerede har læst? og hvad synes jeg om den? Eller er det en bog som jeg gerne vil læse på et tidspunkt? At læse om andres rejser er jo også fantastisk, Her kan jeg sidde og tænke hvor skal min næste rejse gå hen. Billederne inspirere jo også. Jeg kan derved drømme mig hen i en helt anden verden.

Pause

Samtidig kan jeg læse hun holder pause fra bloggen. Efter at have skrevet 4185 indlæg på 9 år. Ja så forstår jeg godt at bloggen har brug for en pause. Brug for at opleve noget helt andet og måske lade sig inspirere og tænke over hvad der nu skal ske med bloggen. Jeg krydser fingre for at hun snart er tilbage igen.

Bloggen Emily Salomon – en god alsidig blog ses her:

Emily Salomon

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*