Estragon – godt for hud og hår | Vitaminer i Estragon

Estragon - godt for hud og hår
Estragon - godt for hud og hår

Estragon – godt for hud og hår

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Estragon er en urteagtig plante, som ofte bruges som krydderurt. Krydderiet består af blade og unge skud fra planten og indgår bl.a. i “Fine herbes” og “Bouguet garni” og bruges i bearnaise sauce og sauce tartare. I det franske køkken bruges Estragon ofte i forbindelse med tilberedelse af kanin. Mange bruger også krydderiet i forbindelse med tilberedning af lam.

estragon

Estragon – godt for hud og hår

Der er en lang række fordele ved at spise og derved gøre brug af Estragon i maden, men mest er fordelen ved Estragon knyttet en sund hud og et flot hår.

  • Forbedret hårkvalitet

Er dit hår tørt – er Estragon gavnligt – da regelmæssig indtagelse indtagelse af krydderiet giver et sundt og glansfyldt hår. Mange gange indeholder shampoo, balsam og andre styling produkter Estragon.

  • Bedre hovedbund

Planten kan hjælpe på en tør hovedbund. Krydderiet eller planten om man vil sætter skub i produktionen af talg som er ensbetydende med en sund hovedbund.

Arla har på deres hjemmeside forskellige retter som indeholder krydderurten Estragon og som jeg synes er værd at tage et kig på. Så alt i alt et krydderi som er  godt for hud og hår. Og et krydderi der samtidig bliver brugt i mange styling produkter. Det er samtidig et krydderi som smager godt i maden. Jeg er sikker på du vil få god gavn af krydderiet – især hvis middagen består af lammekød.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*