Estragon – godt for hud og hår | Vitaminer i Estragon

estragon - godt for hud og hår
estragon - godt for hud og hår

Estragon er en urteagtig plante, som ofte bruges som krydderurt. Krydderiet består af blade og unge skud fra planten og indgår bl.a. i “Fine herbes” og “Bouguet garni” og bruges i bearnaise sauce og sauce tartare. I det franske køkken bruges Estragon ofte i forbindelse med tilberedelse af kanin. Mange bruger også Estragon i forbindelse med tilberedning af lam.

Fordele ved Estragon

Der er en lang række fordele ved at spise og derved gøre brug af Estragon i maden, men mest er fordelen ved Estragon knyttet en sund hud og et flot hår.

1: Forbedret hårkvalitet

Er dit hår tørt – er Estragon gavnligt – da regelmæssig indtagelse indtagelse af Estragon giver et sundt og glansfyldt hår. Mange gange indeholder shampoo, balsam og andre styling produkter Estragon.

2: Bedre hovedbund

Planten kan hjælpe på en tør hovedbund. Krydderiet eller planten om man vil sætter skub i produktionen af talg som er ensbetydende med en sund hovedbund.

Arla har på deres hjemmeside forskellige retter som indeholder krydderurtet Estragon og som jeg synes er værd at tage et kig på. Så alt i alt Estragon – godt for hud og hår.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*