Gastromand – Blog af høj kvalitet

Gastromand - Blog af høj kvalitet
Gastromand - Blog af høj kvalitet

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Gastromand – Blog af høj kvalitet

Her er bloggen for danske gastromænd (eller kvinder). Bloggen er henvendt til dem som elsker velsmagende proteinrig mad. Der er tale om en blog der virkelig sætter pris på kvalitet og gode råvarer. Bloggen er inddelt i forskellige kategorier som opskrifter, rejser, cityguides og meget andet.

Opskrifter

  • Der er på bloggen de lækreste opskrifter på eksempelvis andebryst, julesovs, kalveskank, kammuslinger, påskefrokoster og meget andet lækkert mad. Bloggen indeholder en virkelig variation af forskellige opskrifter som kan være rare at have ved hånden når du eksempelvis skal have gæster. En fantastisk kulinarisk oplevelse af høj kvalitet.
  • Bloggen indeholder desuden en sektion omkring drikke. Her kan du læse vurderingen  omkring alverdens drinks, øl og vin. Der gives eksempler på kvalitetsvin. Hvor vinen kan købes og til hvilken pris. Så skal du have en god aften med vennerne og gerne vil give aftenen et “kvalitetsshoot” så er bloggen her et besøg værd.

Gastromand - Blog af høj kvalitet

Gastromand – Blog af høj kvalitet

  • Bloggen indeholder også bedømmelser af forskellige restauranter. Hvad er hot og hvad er not. Hvad får du for pengene og hvor findes den bedste mad? Er der oversete restauranter som er et besøg værd? Bloggen giver en virkelig god beskrivelse af de forskellige restauranter.
  • Der findes også en cityguide på bloggen. Denne cityguide indeholder beskrivelser af forskellige byer – og hvad som er værd at besøge i disse byer (specielt set fra et kulinarisk synspunkt). Alt i alt gode rammende beskrivelser af de besøgte byer.
  • Bloggen er en af de mest velbesøgte her i Danmark. Jeg har læst mig frem til at bloggen i 2013 havde 1.301.000 unikke besøg, hvilket jo kan siges at være en hel del – men der er også tale om en blog af yderst høj kvalitet og hvor du som læser virkelig får noget med dig når du læser.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*