Gratis billeder og ophavsrettigheder | Download billeder

Gratis billeder og ophavsrettigheder
Gratis billeder og ophavsrettigheder

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Gratis billeder

I dag vil jeg skrive om noget helt andet end det jeg plejer….nemlig gratis billeder på bloggen. Som dem der kigger på min blog sikkert har bemærket, er nogle af billederne af høj kvalitet andre måske lidt ringere.

Gratis billeder

Da hverken Google, Pinterest eller lignende er en gratis billeddatabase, hvor du som bruger frit kan benytte billederne… har jeg ved en del af mine indlæg valgt at gøre brug af de gratis billeder der findes online. Dette kan man gøre hvis man ikke nødvendigvis er nogen super haj til at tage billeder eller har mulighed for at få en fotograf til det. Heldigvis er der så mulighed for at gøre tingene på en anden måde. Så i stedet for at snuppe billeder fra andre kan man benytte sig af gratis billeder eller meget billige billeder fra nettet, som samtidig er helt lovligt. Her er links til nogen af de sider med billeder, som jeg har benyttet til min egen blog:

Pixabay.com

Dreamstimes.com

Shutterstock.com

Billederne er utrolig flotte og af yderst høj kvalitet og kan frit downloades.

Gratis billeder og ophavsrettigheder
Gratis billeder og ophavsrettigheder

Der er mange billeder at vælge imellem og sikkert nogle som passer til det du har skrevet på din blog. I dette indlæg viser to billeder som jeg har hentet fra Pixabay.

Gratis billeder og ophavsrettigheder
Gratis billeder og ophavsrettigheder

Bruger man billeder andre har taget og lagt på nettet – ligegyldig sammenhængen – er det et brud på loven om opretsrettigheder. Det være sig både hvis du er bevidst om det eller om du handler i god tro. Det er heller ikke et argument at alle andre gør det, du kan stadigvæk komme i klemme ved at bruge billederne. Dette blot skrevet som en lille reminder til dig der gerne bruge billeder på nettet.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*