Grønt og frugt på flaske forfatter Fern Green | Boganmeldelse

Grønt og frugt på flaske forfatter Fern Green
Grønt og frugt på flaske forfatter Fern Green

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Grønt og frugt på flaske forfatter Fern Green er en enkelt bog om hvordan du på letteste vis kan få lavet nogle lækre juicer og smoothies.

Bagerst på bogen står der:

Juicer og Smoothies er fulde af vitamner, rige på smag og super nemme at lave.

  • Med ganske få kalorier giver disse juicer og smoothies dig masser af ny energi, masser af velvære og masser af sundhed
  • Opskrifterne er baseret på grønne, rå grøntsager og frugter, der er propfulde af vitaminer og mineraler
  • En nem måde for dig at få din daglige ration af frugt og grønt på og samtidig hjælpe din krop til at revitalisere og udrense

Det er ikke for jeg nødvendigvis tror på at det er godt for kroppen med udrensningskure eller at det er en nødvendighed for kroppen. Men denne her bog giver nogle gode opskrifter på nogle gode juicer og smoothies og jeg er sikker på at de vitaminer som grøntsagerne indeholder er gode for kroppen.

Grønt og frugt på flaske forfatter Fern Green

Bogen indeholder en gode beskrivelse af de forskellige grøntsager der gøres brug af og hvad de indeholder af vitaminer og mineraler. Opskrifterne er også lette at følge. Og er der noget mere lækkert end en skipper Skræk Smoothie bestående af spinat, ananas og hindbær? Eller en smoothie bestående af korianterblade, et lille hoved bok choy, æble, bladselleri, ingefær, gurkemeje, cayennepeber og citronsaft. Hver opskrift er efterfuldt af et lækkert billede som viser opskriften.

Jeg har kigget bogen igennem og der er ikke nogle af opskrifterne som ser ud til at være særlig svære at lave. Tværtimod bogen er værd at kigge igennem, måske du kan finde en opskrift som tiltaler lige netop dig.

Held og lykke med at finde den opskrift som passer netop til dig.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*