Gurkemeje – Den kraftfulde rod




Gurkemeje – Den kraftfulde knold med antiinflammatorisk styrke

Her er en fantastisk bog om gurkemeje.  I bogens forord står der bl.a. Gurkemeje er en fantastisk alsidig rod - både når det gælder smag, farve og effekter på menneskekroppen. Den kan tage vores måltider til nye smagshøjder - og så kan den i sandhed hjælpe til sundhed og vitalitet.

Der er tale om en bog der virkelig går i detaljer omkring gurkemeje. Der er afsnit omkring gurkemejes positive egenskaber imod inflammation, gurkemejes indhold af antioxidanter, anti aging, epigenetik, blodfortyndning, hjertet, hjernen mv. Bogen ideholder samtidig gode ideer til hvordan du tilbereder gurkemejen.

Bagerst på bogen står der:

Gurkemeje er været brugt intensivt i årtusinder i den indiske naturmedicin. Den viser især sin effektivitet ved lidelselser med inflamation som fællesnæsvner. Inflammationssygdomme er nutidens store udfordring fx forhøjet blodtryk, overvægt, smerter og hjertekar sygdomme. Men inflammationen er også koblet til sværere lidelser som autonom sygdom, kræft og hjernelidelser.

Gurkemejen kan på engang bremse smerter, lidelser, slid og skader og samtidig sætte turbo på reparation, heling og energi. Meget sjældent findes der et middel med så stor bredde i effekt og samtidig så god tolerance i menneskekroppen.

Bogen her er en kvickguide til, hvordan du nemt bruger gurkemejen i din mad og dagligdag. Ud over grundig viden omkring forskning, der ligenu findes på gurkemeje, får du også 25 velsmagende opskrifter på alt fra vietnamesiske pandekager og cremet risotto til gylden musli, gurkemeje ingefær is og aromatiske popkorn.

Alt i alt en bog jeg gerne vil anbefale dig at kigge igennem. Jeg er sikker på den kan lånes på biblioteket, såfremt du ikke selv vil anskaffe den. Men tag et kig og se om den ikke er noget for dig.

Den er skrevet af Sandra Pugliese, Charlotte Gylling Mortensen og Anna Iben Hollensberg.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser





Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*