Honning er sundt | En række grunde til at spise Honning

Honning er sundt
Honning er sundt

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Honning er sundt

Bierne summer rundt om sommeren, hvor de samler nektar fra blomsterne. Den indsamlede nektar bliver behandlet med enzymer i biernes honningmave, hvorefter der bliver produceret honning.

Honningens aroma og farve er bestemt efter hvor bierne henter deres nektar – kort sagt hvilken blomst henter de deres nektar fra.

En række gode grunde til at spise Honning

Virker ved sårbehandling
Honning har antiseptiske egenskaber. Disse antiseptiske egenskaber gør Honning til et godt middel i anvendelsen af sårbehandling. En egenskab som har været kendt siden oldtiden. Selv Egypterne brugte i sin tid Honning til sårbehandling.

Virker imod halsbetændelse
Har du ondt i halsen, haldbetændelse eller lignende, så har Honning en rigtig god effekt. Behandlingen er 2 tskf Honning og saften fra en halv citron tilsat et glas varmt vand.

honning

God mod depressioner
De søde stoffer som er i Honning får hjernen til at producere flere endorfiner som bruges af kroppen på en smertestillende måde. Honning virker søvndyssende på kroppen og kan i moderat grad bruges ved lettere depressioner.

Godt imod bistik
Skulle du være så uheldig at blive stukket af en bi, så er Honning noget af det bedste du kan smøre på bistikket. Det både lindrer og giver en hurtigere behandling af bistikket.

Godt for huden
Mange laver masker af Honning. Dette fordi Honning har en blodgørende effekt på din hud og honningen giver huden en smuk og sund glans efter behandlingen.

Honning er godt hvis du vil tabe dig
Hvis du gerne vil skære dit forbrug af sukker ned, så kan Honning være en god erstatning. Honningen hjælper dig med at holde dit blodsukker jævnt og derved mindskes trangen til søde sager.

Honning indeholder vitaminer
Honnning indeholder vitaminer som BC, folinsyre, c vitaminer, jern, kalcium, natrium og andre gode vitaminer og mineraler.

Helsenyt har skrevet en rigtig god artikel om Honning og hvor Honning er sundt.

Alt i alt er der mange gode grunde til at spise Honning og Honning er sundt.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Structured Data, Review
Title: Honning er sundt
Reviewed by Karina Rafn
Rating: 5.0
Summary: Honning er sundt
Description: Honning er sundt

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*