Jensens madblog

Jensens madblog
Jensens madblog

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Jensens madblog

En yderst populær madblog, hvor mange finder inspiration er Jensens madblog. Du kan finde den ved at følge linket her på siden til Jensens Madblog.

Indehaveren af bloggen er Ellen. Bloggen har eksisteret sin 2011. I 2016 startede Ellen en webshop, som kører sideløbende med bloggen. I webshoppen zjoppen kan du købe alt fra fra olivenolie til udstyr til dit køkken. Der er også julepynt og forskellige redskaber til brug i din madlavning.

Bloggen har ca. 32.000 unikke besøgende pr. måned og 57.000 sidevisninger hver måned, så det må siges at være en ganske stor blog i sammenligning med min lille blog her (jeg har omkring 1000 besøgende pr. måned – hvilket jo ikke er vanvittig meget, men det går fremad).

Bloggen er delt i 6 forskellige emner:

Brødt og sødt

Frokost og forret

Hovedret og småretter

Sæson

Sødt og Snacks

Hvert emne har sine underemner. Eksempelvis er der under livsstil emner som DIY, livet på Tøndervej, inspiration, festival marked, restaurant besøg, madplaner.

I webshoppen zjoppen.dk kan man købe en masse forskellige ting og udstyr. Der er alt lige fra Olivenolie til udstyr til  køkkenet. Alt sammen i en flot kvalitet.

Der er også rig mulighed for et samarbejde med indehaveren. Det kan være sig omtale af produkter eller et sponsoret indlæg. Hun har eksempelvis et samarbejde med Tang huset. Et sted som sælger produkter baseret på tang ingredienser.

Jeg er sikker på bloggen vil kunne inspirere dig mht nye opskrifter, spændende mad, jul, påske, nytår eller fastelavn. det er en blog der langt hen er vejen er spændende at kigge på. Opskrifterne er også gode – jeg har prøvet nogle af dem – og jeg fik bestemt en god middag ud af det. Samtidig er bloggen illusteret med nogle flotte billeder – hvilket jo gør bloggen endnu mere indbydende.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*