JuiceKick forfatter Marita Karlson | Boganmeldelse

JuiceKick forfatter Marita Karlson
JuiceKick forfatter Marita Karlson

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

JuiceKick forfatter Marita Karlson er endnu en bog om juicer – men denne bog må jeg også have med på min blog. Bogen er smækfyldt med lækre juicer og smoothies.

Bagerst på bogen står der:

Boost din sundhed med supersmoothies, juicer og sunde snacks. Marita Karlson er model og blogger og bosat i det solrige, sundhedsbevidste Californien. I Juicekick! præsenterer hun sine 70 bedste opskrifter på alt fra smoothies og juicer fulde af grøn energi til mandelmælk, lækre raw minitærter og granola, der giver både sind og krop et løft.

JuiceKick forfatter Marita Karlson

  • Juicekick! er den perfekte start på en sund livsstil med masser af naturlig brandstof og herlige råvarer.
  • Er der noget mere lækkert end en juice som kiwi fresh bestående af advokado, kiwifrugter, mynteblade, limesaft og nøddemælk eller Rød energi drikken bestående af rødbede, mandemælk, hindbær, appelsin. Målene på de forskellige drikke må du læse dig frem til i bogen.
  • Grunden til at jeg har taget disse bøger med juicer og smoothies med på min blog er, at de ingredienser som bruges er sunde og nærende. Jeg har det selv sådan at jeg ofte ikke gider at spise et æble eller en appelsin (for at komme med et eksempel), men kan jeg få grøntsagerne ned i en smoothie vups så smager det hele lige pludselig meget bedre. Bøgerne her på bloggen rummer mange forskellige varianter med smoothies og juicer og er der bare nogle af disse drikke som falder i din smag, så er du jo godt dækker ind med gode vitaminer.
  • JuiceKick forfatter Marita Karlson er samtidig fyldt med lækre billeder, som give appetit på at lave de forskellige drikke. den er nem at finde rundt i og bagerst i bogen er der et glimrende stikordsregister.

Forrest i bogen er der en introduktion til juicer og smoothies. Der er en fortælling om hvordan du kommer igang og hvilke ingrediencer der er gode at have i dit køkken.

Til andre sider

Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*