Jul med hjerteforeningen

Jul med hjerteforeningen
Jul med hjerteforeningen

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Jul med hjerteforeningen

Julen er smækfyldt med lækker julemad. Hjerteforeningen har lavet en lækker julebog med juleretter som er sunde og gode for dit helbred. Enhver juleret kan laves på en måde, så den både er inspirerende og sund.

I bogen står der:

Julemad så englene synger -

Julen er forbundet med lækker mad. Frokostbordet bugner af delikatesser. Til eftermiddagskaffen fornøjer vi os med bagværk. Aftensmaden består ofte af flere retter. Vi spiser godt i juledagene. Aftensmaden består ofte af flere retter. Vi spiser godt i juledagene og det kan vi roligt gøre med opskrifter fra Hjerteforeningens nye kogebog Jul med hjerteforningen.

Her er utraditionelle forslag til julens lækkerier, 30 opskrifter på brød, frokostretter, kager, forretter, hovedretter og desserter inspirerer til julemad med de råvarer, der traditionen tro hører julen til, men med helt nye smagsindtryk. Så en sund måde at få god julemad i Julen.

Vi har valgt at udelade de mest gængse juleretter som flæskesteg og risalamande. Du kan finde hjertevenlige opskrifter på dem på www.hjerteforeningen.dk

Her i bogen finder du tip til at lette saucen og forslag til hjertevenlig leverpostej, sylte og rullepølse.

Jul med hjerteforeningen

Jeg har kigget bogen igennem og den er helt klart værd at tage et kig på her i julen. Opskrifterne er lækre og lette at gå til. Billederne sætter prikken over iét og gør opskrifterne lette at forholde sig til.

En helt klar vinder hvis du gerne vil holde fokus på det sunde her i julen. Bogen kan fås eller købes igennem hjerteforeningen eller lånes gratis på biblioteket.

Bogen kan være med til du får en god jul med god mad uden det bliver alt for besværligt eller at maden bliver alt for fed.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*