juliebruun.com – bloggen der inspirerer

juliebruun.com - bloggen der inspirerer
juliebruun.com - bloggen der inspirerer

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

juliebruun.com – bloggen der inspirerer

Har du lyst til at lade dig inspirere til at lave sundere hverdagsmad?  – så er dette en blog der vil appellere til dig. Bloggen indeholder samtidig tips til træning og livet med små børn.

Bloggen har omkring 40.000 unikke besøgende og ca. 200.00 sidevisninger – og Julie Bruun har en instagramprofil med omkring 30.000 følgere.

Hendes blog findes her 

Der er selvfølgelig en grund til at hendes blog er blevet så populær.

Bloggen er fyldt med lækre opskrifter med alt ligefra morgenmad, frokost og aftensmad til sundere søde sager og kager med sukker. Jeg kan i hvertilfælde godt lade mig inspirere til at lave noget af hendes lækre og sunde mad, når jeg kigger bloggen igennem.

Bloggen indeholder også madplaner – hvilket selvfølgelig også gør det let at handle ind og få sammensat nogle lækre retter ugen igennem.

juliebruun.com – bloggen der inspirerer

Træning er også et af de emner jeg finder interessant. Der er på hendes blog programmer til træning af hele kroppen.  Udgangspunktet behøves ikke at være et fitnesscenter, men kan være bænken i haven, træning uden redskaber, træning med trænings redskaber du ikke viste dit hjem bød på. Alt i alt træning i alle mulige forskellige situationer. Meget af der skrevne er også lavet for at motivere dig til at træne. Julie Bruun er uddannet fysioterapeut og har i mange år arbejdet som træner i fitness centre. Hun har derfor et godt udgangspunkt for at hjælpe dig med din træning

Bloggen appellerer også til dig som har en hverdag som børnefamilie. Der er gode eksempler på mad til børn, morlivet, højtider med børn, god information om graviditet og træning under graviditet mm.

Alt i alt en blog som du sikkert vil finde spændende og give dig noget inspiration til at leve et sundere liv.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*