Kamille te og 5 gode egenskaber

Kamille te og 5 gode egenskaber
Kamille te og 5 gode egenskaber

Kamille te og 5 gode egenskaber

Har du lyst til en kop te, så er der selvfølgelig mange muligheder at vælge imellem. Kamille te er en af de gode gamle sorter du kan vælge. En te sort som måske ikke altid lige har det mest spændende ry. Den er hverken ny eller eksotisk, men har en gavnlig effekt på kroppen og derved hele dit helbred.

Kamille te2

Kamille te og 5 gode egenskaber

A) Stress

Har du en lettere eller en mild grad af stress, så kan teen te virke beroligende.  Kamille te har i mindre forsøg vist sig at have en afslappende effekt på kroppen. Så læn dig tilbage i sofaen og nyd en god kop te .

B) Hjælper mod muskel smerter

Har du mindre muskelsmerter eller menstruations smerter så kan Kamille te være med til at lindre på smerterne. Kroppen slapper mere af efter du har drukket en kop Kamille te.

C) Forbedrer nattesøvnen

Netop fordi Kamille te har en beroligende effekt på nervesystemet, er  teen godt at drikke før du skal sove. Teen hjælper musklerne til at slappe af og giver dig derved en mere beroligende effekt.

D) God for maven

Kamille te kan også bruges ved betændelsestilstande. Dette kan bl.a. være betændelse i mundhulen og tandkødet.

Der er sikkert flere gode grunde til at drikke Kamille te – men jeg har her forsøgt at give nogle af de mest væsentlige. Det siges også at teen  har en god virkning på begyndende diabetes og  kan modvirke forskellige kræftformer. Samtidig smager Kamille te faktisk godt og kan godt konkurrere med alle de andre te sorter der kan købes. Så det er bare om at komme igang og få indført nogle nye vaner, hvor te med Kamille er en del af aftenhyggen.

Du er også velkommen til at læse mit blog opslag om hvorfor te er godt mod virus. 

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Grøntsager
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*