Kartoffelsuppe med timian og bacon | suppe

Kartoffelsuppe med timian og bacon
Kartoffelsuppe med timian og bacon

Kartoffelsuppe med timian og bacon

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Nogle gange har man bare brug for at lave noget der ikke er alt for besværligt at lave – og her er kartoffelsuppe en ret som bare er super nem at gå til. Det er en billig spise og på alle måder nem at lave. Jeg bringer her en opskrift som du også kan følge uden at det kræver det helt store. Kartoffelsuppe med timian og bacon smager godt og er en ret jeg vil anbefale hvis du ikke gider lave så meget eller gøre så meget ud af aftensmaden.

Kartoffelsuppe med timian og bacon

Ingredienser:

400g kartofler
 1 Porre
 1 Løg
 1 hvidløg
 1 Spsk. smør til smeltning
 3 kviste frisk timian
 7 dl vand
 1/2 dl fløde
lidt salt
lidt peber

Tilbehør

140 g bacon

Retten tilberedes således:

Kartoffelsuppe: Pil løg og hvidløg – som efterfølgende hakkes så fint som muligt. Porrerne hakkes også så fint som det er muligt. Smelt løgene og porrerne i smeltet smør i en gryde. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Bring dem i kog i gryden sammen med vandet i ca 15 – 20 minutter, – til kartoflerne er møre. Bland derefter fløde i. Blend suppen (gerne med en stavblender – hvis du har en). Smag evt. til med salt og peber. Put Timianen på toppen af kartoffel suppen, så den ser frisk og lækker ud.

Derefter steges baconen, som efterfølgende puttes på toppen af suppen sammen med den friske timian. Jeg er sikker på du godt vil kunne lide en god omgang kartoffelsuppe, især om vinteren er det jo en dejlig opskrift. Den mætter godt og er god til at give dig varmen (og det er jo en dejlig ting, især hvis det er koldt og vinter udenfor). god fornøjelse med denne lækre kartoffelsupper.

Til andre sider

Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*