Kost for neglene | Hvad skal du spise

Kost for neglene
Kost for neglene

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Kost for neglene

For mange af os kvinder er smukke negle noget vi gerne vil have. Men nogle gange flækker de eller bliver grimme. Kosten kan hjælpe os til at få neglene til at blive flottere. Det er først og fremmest vigtigt at spise en sund og afbalanceret kost. Det er vigtigt at få de rette mineraler og vitaminer for at sikre stærke negle. Noget af din kost hjælper på væksten og styrken i neglene. Her er nogle tips til hvad du kan spise for at få dine negle til at blive flottere.

negle

a) Nødder

Hvis du gerne vil have flotte og stærke negle, så bør nødder være en del af din kost. De indeholder mineraler som er værdifulde for neglene. Dette er mineraler om jern og kalk.

b) Fiberrige grøntsager

Dine negle styrker ved at spise fiberrige grøntsager og fødevarer. Dette kan være fødevarerr som porrer, agurk, spinat, tomater, korn, appelsin, æg, sild, kartofler, kalkun, rosiner mv. Alle de fødevarer indeholder silicim, som har gavnlige egenskaber for negle og hår.

c) Padderok og brandnælder

Padderok og brandnælder indeholder hver især meget silicium, som netop har alle de gode egenskaber som styrker negle og hår. Padderok og brandnælder vokser ofte som ukrudt i haven – men er geniale for neglene. Padderok kan også fås som kosttilsked.

d) Kost med zink

Kost med zink er rigtig godt for dine negle, For ar få zink skal du spise fødevarer som gær, kød, fisk, skalddyr, lever, hvedekim, sojabønner, spinat, solsikkekerner og æg.

e) Søde kartofler og advokado

Både søde kartofler og advokado er rig på biotin. Biotin er et b – vitamin som har stor betydning for styrkelsen af negle og hår.

f) Æblecider

Indtager du 1 – 2 spskf æblecidereddike før eller under maden, vil det også hjælpe dig til at få flottere negle.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*