
Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk
Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk
se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk
Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk
Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk
se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk
Krebinetter med kartofler og tomatsalat
Ingredienser:
Bagekartofler 1/2 kg svinekød (fars) Olie Salt Peber Tomater 2 Rødløg 2 Forårsløg 1 fed Hvidløg 1 spsk Honning 1/2 dl Eddike 1 spsk olivenolie
Sådan laves retten:
Kartoflerne
Skyld alle kartoflerne i koldt vand. Behold skrællen på. Skær kartoflerne i enten både eller tern og vend dem med lidt olie, salt og peber. Fordel kartoflerne i på en bageplade, som derefter bages i ovnes i ca 35 min til kartoflerne er gyldne og sprøde.
Krebinetterne
Form din fars af svinekød til 4 lige store krebinetter og vend dem evt. i lidt hvedemel. Opvarm en pande til noget olie og steg efterfølgende krebinetterne i 6-7 minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.
Tomatsalat
Skær tomaterne i både. Put dem op i en skål sammen med vandet fra tomaterne. Hak forårsløgene i skiver og hak rødløgene i tern. Hak et fed hvidløg og bland det hele sammen. smag tomatsalaten til med salt og peber.
Dressing
Rør Honning og Eddike sammen i en jævn masse. Når du har en jævn masse puttes olien i. Dressingen må gerne blive lidt tykflydende.
Til andre sider
Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet
Leave a Reply