Krebinetter med kartofler og tomatsalat

Krebinetter med kartofler og tomatsalat
Krebinetter med kartofler og tomatsalat

Krebinetter med kartofler og tomatsalat

Ingredienser:

Bagekartofler
 1/2 kg svinekød (fars)
 Olie
 Salt
 Peber
 Tomater
 2 Rødløg
 2 Forårsløg
 1 fed Hvidløg
 1 spsk Honning
 1/2 dl Eddike
 1 spsk olivenolie

Sådan laves retten:

Kartoflerne
Skyld alle kartoflerne i koldt vand. Behold skrællen på. Skær kartoflerne i enten både eller tern og vend dem med lidt olie, salt og peber. Fordel kartoflerne i på en bageplade, som derefter bages i ovnes i ca 35 min til kartoflerne er gyldne og sprøde.

Krebinetterne
Form din fars af svinekød til 4 lige store krebinetter og vend dem evt. i lidt hvedemel. Opvarm en pande til noget olie og steg efterfølgende krebinetterne i 6-7 minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.

Tomatsalat

Skær tomaterne i både. Put dem op i en skål sammen med vandet fra tomaterne. Hak forårsløgene i skiver og hak rødløgene i tern. Hak et fed hvidløg og bland det hele sammen. smag tomatsalaten til med salt og peber.

Dressing

Rør Honning og Eddike sammen i en jævn masse. Når du har en jævn masse puttes olien i. Dressingen må gerne blive lidt tykflydende.





Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*