Krebinetter med kartofler og tomatsalat

Krebinetter med kartofler og tomatsalat
Krebinetter med kartofler og tomatsalat




Ingredienser:

Bagekartofler
1/2 kg svinekød (fars)
Olie
Salt
Peber
Tomater
2 Rødløg
2 Forårsløg
1 fed Hvidløg
1 spsk Honning
1/2 dl Eddike
1 spsk olivenolie

 

Sådan laves retten:

Kartoflerne
Skyld alle kartoflerne i koldt vand. Behold skrællen på. Skær kartoflerne i enten både eller tern og vend dem med lidt olie, salt og peber. Fordel kartoflerne i på en bageplade, som derefter bages i ovnes i ca 35 min til kartoflerne er gyldne og sprøde.

Krebinetterne
Form din fars af svinekød til 4 lige store krebinetter og vend dem evt. i lidt hvedemel. Opvarm en pande til noget olie og steg efterfølgende krebinetterne i 6-7 minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.

Tomatsalat

Skær tomaterne i både. Put dem op i en skål sammen med vandet fra tomaterne. Hak forårsløgene i skiver og hak rødløgene i tern. Hak et fed hvidløg og bland det hele sammen. smag tomatsalaten til med salt og peber.

Dressing

Rør Honning og Eddike sammen i en jævn masse. Når du har en jævn masse puttes olien i. Dressingen må gerne blive lidt tykflydende.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*