Krydderier for huden

Krydderier for huden
Krydderier for huden

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Krydderier for huden – Vil du gerne have en pænere hud? og er der noget du selv kan gøre? Så kan krydderier være med til at give din hud et ekstra boost. Krydderier (eller nogle af dem) indeholder nemlig høje niveauer af antioxidanter og forskellige næringsstoffer som gør underværker for din hud.

Her er nogle krydderier for huden

Grøn te er noget af det bedste for din hud. Grøn te har en høj koncentration af katekiner, som igen har en stærk antiaging effekt på din hud. Her kan du se et link til te som er godt for din sundhed og derved dit helbred Te som er godt for sin sundhed

Peberfrugter

Peberfrugter er også kendt for deres positive effekt på huden. Her er der tale om stærke peberfrugter som chili, paprika, cayenne og jalapeno. Alle indeholder de en høj værdi af A og C vitamin. Begge vitaminer der i sidste ende hjælper med at bevare spændstigheden i huden og som også er gode for helbredet.

Gurkemeje

Gurkemeje som er et krydderi der har været brugt i Indien i tusindvis af år er også godt for huden. Gurkemeje er stærkt anti inflammatorisk pga krydderiets høje koncentration af culcumin.

Jeg har på min blog beskrevet en gurkemeje te som jeg stærkt vil anbefale – Den smager virkelig godt og er super sund for dit helbred. gurkemeje i maden er som sagt også godt for både huden og dit helbred.

Urteblanding

Du kan også lave en urteblanding som efter sigende skulle kunne modvirke rynker. Blandingen skal være lige dele merian, timian, oregano, estragon og salvie. Disse gode urter er super gavnlige for huden og modvirker rynkedannelse. enkeltvis er disse krydderier også gode for huden og kan selvfølgelig også modvirke rynkedannelse.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Grøntsager
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*