Kylling i wok med edamamebønner

Kylling i wok med edamamebønner
Kylling i wok med edamamebønner





Her er opskriften på Kylling i wok med edamamebønner. En skøn opskrift som jeg bestemt vil anbefale dig at prøve.

Ingrediencer til opskriften:
400 g kyllingbrystfilet
300 g fuldkornsnudler
200 g edamanebønner hvor bælgen er pillet af
1 broccoli
4 fed hvidløg
4 cm revet ingefær
1 spsk kokosolie (eller en andne for for olie)
1 spsk rød karry
1 dåse kokosmælk (her kan det være en god ide at få vandet siet fra)
2 – 4 spsk fiskesauce
Saften af 1/2 Limefrugt
3 forårsløg

Kylling i wok med edamamebønner tilberedes således:

Skær først kyllingfilet i mindre stykker – derefter kan det sættes til side. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Derefter kan nudlerne skylles med vand, så de ikke klistre sammen. Edamamebønner pilles så bælgen tages af (de kan evt. være optøet på forhånd). Er de ikke optøet, kan du hælde varmt vand over bønnerne så er bælgen efterfølgende lettere at pille af. Skul broccolien og skær den i små stykker. Sær hvidløgene i stykker (du kan eventuelt også rige hvidløgene) og riv ingefæret. Svits hvidløgnen og ingefæren i olien sammen med karrypastaen. Derefter tilsættes kyllingkødet og det er vigtigt at få kyllingenkødes stegt så det er brugt på alle sider. Efterfølgende puttes broccolien i wokken. Retten steges et par minutter. Derefter blandes retten med kokosmælken og nudlerne. Edamamebønner puttes i retten.

Du har nu en lækker wok ret. Velbekommen.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser





Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*