
Laks med krydderier og kartofler
Her er en opskrift på Laks med krydderier og kartofler.
Tilbehør til opskriften:
- Rosmarin
- Oregano
- Timian
(Du kan også vælge andre krydderier, alt efter hvad du er til 🙂
4 stykker Laks på ca. 200 gram stykket
Groft salt og friskkværnet peber
Kartofler
Sådan laves opskriften:
- Først koger du kartoflerne, så de er spiseklare.
- Du dupper laksestykkerne med et stykke køkkenrulle og pensler dem med olivenolien på alle sider
- Krydr laksestykkerne med groft salt og den friskkværnet peber
- Fordel krydderierne på laksen. Læg Laksen i en ovnfast fad sammen med kartoflerne (som er kogte på forhånd)
- I ovnen skal laksen bages i ca. 20 min ved 200 graders varmluft. Efterfølgende skal den trække ca. fem minutter inden servering.
Evt. tilbehør kan være grillet asparges og parmaskinke.
Jeg valgte selv at lave en gang bearnaise sovs til, men det er jo så min smag.
Det er en rigtig lækker ret og laks og kartofler er super velegnet til at spise her i varmen og samtidig sundt. Du kan læse mere om laks her på min side Laks – Godt for helbredet Siden fortæller om sundheden ved laks og hvad godt laks gør for helbredet.
Til andre sider
Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet
Leave a Reply