Livsnyderbloggen | rigeligtsmor.dk

livsnyderbloggen
livsnyderbloggen

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Livsnyderbloggen eller rigeligtsmor.dk er bloggen for dig der godt kan lide mad. Ifølge Martin (ham der står for bloggen) håber han på bloggen at kunne lade dig inspirere til den store gourmetmiddag eller det simple hverdagsmåltid. Bloggen indeholder madopskrifter i alle kategorier både det avancerede og det enkle.

  • Bloggen er opdelt i forskellige afsnit. Det første afsnit er madplaner samt menuer og opskrifter. Under dette afsnit er der eksempelvis også inspiration at hente til Nytårsmenuen. Der er samtidig opskrifter til Mortensaften. Alle opskrifter der vil kunne give dig god inspiration til nogle lækre menuer som ved kunne bruges ved festlige lejligheder.
  • Andre afsnit på bloggen er drikkevarer, viden om råvarer, anbefalinger, events og til sidst er der et afsnit der hedder bag om bloggen.

Livsnyderbloggen

  • Afsnittet anbefalinger er også opdelt i forskellige underafsnit såsom anmeldelser og tests, festivaller, rejser, restaurantbesøg. Alle afsnit der både er relevant og inspirerende for dem som interesserer sig for mad og madblogs.
  • Det er en velbesøgt blog. Hver måned har bloggen ca. 60.000 unikke danske besøgende, samt mere end 90.000 sidevisninger om måneden.
  • Det nyeste afsnit på bloggen omhandler Heartland Festival 2019. Her bliver både mad og drikke fra festivallen anmeldt. Heartland festival er for dem som ikke ved det, en festival der afholdes p Egeskov Slot på Sydfyn.
  • Andre nye indlæg på bloggen er desuden en opskrift på hjemmebagte varme hveder, Linsesalat med bagte rødder og bacon, surdejsboller (opskrift på koldhævede boller med surdej) og mange andre lækre opskrifter.

Det eneste der er irriterende ved bloggen er at der hele tiden er en reklame der popper op, når du som bruger går fra den ene side til den anden. Det virker efter min mening forstyrrende og er syndt for oplevelsen af bloggen.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*