Louises madblog – Bloggen for alle

Louises madblog
Louises madblog

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Louise har lavet sin egen madblog med navnet Louises madblog. Se bloggen her.. Den er bygget på opskrifter som er lette og nemme at lave. Samtig har hver opskrift lækre billeder, der viser dig hvordan retten ser ud som færdiglavet. Hver ret er beskrevet på en let og overskuelig måde, der gør retten let at gå til.

Louise begyndte sin blog i 2010, mest som et online opskriftsarkiv til hende selv, men efterfølgende udviklede bloggen sig. Bloggen har ifølge hvad hun slev har skrevet på bloggen 414.928 unikke besøgende om måneden, hvilket jo kan siges at være en hel del.

Bloggen består hovedsagligt af opskrifter. Der er opskrifter på morgenmad, brunch, frokost, forretter, hovedretter og aftensmad. Alle retter er beskrevet på en lækker og nem måde.

Louises madblog gør også brug af videoopskrifter. Her kan du på video følge med i hvordan de enkelte retter laves.

Louises madblog

Louises madblog – anbefaling

Bloggen er samtidig bygget op ved at de kan klikke på enkelte ingredienser som eksempelvis jordbær eller solsikkefrø og du vil få de opskrifter som indeholder den ingrediens. En virkelig smart måde at gøre det på.

Der er også et afsnit der hedder tilbehør. Her kan du se opskrifter på lækkert tilbehør ala hjemmelavet guacamole, senneps flødesauce med hvidvin og rosmarin.

Der er samtidig en reklame på siden hvor du kan trykke på en opskrift og få ingredienserne leveret via fragt. Jeg ved ikke hvor mange der vil gøre brug af sådan noget, men smart er det da.

Jeg vil da klart anbefale dig at tage et kig på bloggen. Jeg er sikker på den kan inspirere dig til at lave noget lækkert mad.

Der er på bloggen samtidig beskrivelser på forskellige rejser. Så på den måde kan du lade dig inspirere til at besøge fremmede og måske eksotiske steder.

Til andre sider

Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*