Low Carb forfatter Ditte Ingemann | Boganmeldelse

Low Carb forfatter Ditte Ingemann
Low Carb forfatter Ditte Ingemann

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Low Carb forfatter Ditte Ingemann fulde titel er Low Carb – Sund og slank med få kulhydrater fra The Food Club.

Bagerst på bogen står der:

Low Carb fra The Food Club er en inspirerende sundhedsbog til alle, der elsker god mad – men gerne vil tabe sig, spise sundere eller bare holde vægten.
Bogen rummer mere end 80 fantastiske opskrifter på sund, velsmagende low carb-mad. Det betyder få kulhydrater, intet tilsat sukker, ingen forarbejdede fødevarer og få kornprodukter, sprøde grøntsager og sunde fedtstoffer. Og selvfølgelig også sunde, lækre desserter.

Low Carb fra The Food Club er proppet med livsglæde og skøn mad, der ikke kun giver dig slank krop, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse og mindre trang til søde sager – det smager også fantastisk.

Low Carb forfatter Ditte Ingemann

Det her er en af de bøger jeg gerne vil have på min hylde. Jeg har lånt dette eksemplar på biblioteket, men opskrifterne er så lækre at bogen er et must have. Bogen er fyldt med lækre opskrifter på morgenmad ala morgenknas, mandelgrød, bagt advocado og chiagrød. Salater der er lækre og lige til at spise (så at sige). Opskrifter på aftensmad der virkelig giver mig lyst til at stå i køkkenet. Lækre snacks er også på programmet og en del af et lækkert mellemmåltid, hvis du gerne vil undgå at spise usunde retter.

Samtidig er der opskrifter på desserter som ikke feder, men som er fuldt egnet til et lækkert dessert bord.

Ditte Ingemann som har skrevet bogen er passioneret madelsker, bachelor i ernæring og sundhed og kvinden bag Danmarks smukkeste blog The Food Club hvor hun selv udvikler, styler og fotograferer maden (ovenstående er skrevet bagerst på bogen). Hendes blog er bestemt også et besøg værd. Du får på bloggen en god oplevelse og inspiration til nemme og lækre opskrifter.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*