Mad er din medicin af Per Westergaard Hansen | Boganmeldelse

Mad er din medicin af Per Westergaard Hansen
Mad er din medicin af Per Westergaard Hansen

Mad er din medicin af Per Westergaard Hansen

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Hvis du gerne vil læse mere om hvordan kosten påvirker din krop, så har Per Westergaard Hansen skrevet bogen “Mad er din medicin”. Den giver en fremravende beskrivelse af hvad de forskellige fødevarer indeholder. Hvad ved fødevarerne der kan fremmesundheden i din krop. Per Westergaard er uddannet og praktiserende heilpraktiker og akupunktør med klinik i Århus.

Udover arbejdet som behandler er han direktør i firmaet Bionordic.dk som er en alternativ medicinsk internet service. På hjemmesiden Bionordic.dk kan man gratis indhente information om alternative behandlingsformer samt alternativ og holistisk indgangsvinkel til behandling af sygdom. Bionordic.dk tilbyder endvidere online konsultationer samt formidler salg af naturprodukter.

Bagerst på bogen Mad er din medicin af Per Westergaard Hansen står der:

På mange måder kan vor, til tider hektiske hverdag, moderne levevis forstyrre kroppens og sjælens naturlig balance. Den kost vi indtager kan være en afgørende faktor for vores mentale velbefindende. Vi bliver hvad vi spiser, men blot små ændringer i kostvaner kan føre til betydelige ændringer i vores almene sundhedstilstand. Hvad vi spiser har ikkekun betydning for hvordan vi har det i hverdagen, men kan udnyttes terapeutisk til at bekæmpe sygdomme med.

Bogen er Mad er din medicin er en koncentreret og udførlig samling af informationer, som kan bruges til opslag eller læsning omkring alt, der har med vores kost at gøre. Der er udover information om mad også viden om sprøjtemidler, fødevarer hygiejne, farvestofferm konserveringsmidler, syrebase balance, fordøjelsesprocesser, blodsukkerbalance, blodtypens betydning for kosten, tarmfloraen og meget andet.

Bogen er inddelt i to dele. Første del af bogen dækker fødevarer og andet der har med fordøjelsen og kost at gøre fra A tl Å. I den del af bogen findes viden om vitaminer, mineraler, vitaminlignende stoffer og næringsstoffer som fedt, protein og kulhydrater.

Anden del af bogen indeholder kurguide og gode råd om tilskud ved forskellige helbredsproblemer. under de enkelte sygdomme og symptomer er der angivet de fødevarer som bør anvendes og undgår.

Det er en virkelig god bog, som jeg vil anbefale dig at tage et kig i såfremt kost og sundhed interesserer dig,

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*