Mad med hjerte og fornuft

Mad med hjerte og fornuft
Mad med hjerte og fornuft

Mad med hjerte og fornuft

Jeg har kigget en god bog igennem som hedder Mad med hjerte og fornuft – Sense mere grønt. Bogen er selvfølgelig baseret på principper omkring Sense som efter hvad jeg forstår handler om at spise efter tallerken modellen.

Her består halvdelen af tallerkenen af 1 – 2 håndfulde grønt. Samtidig skal der være 1 – 3 spiseskefulde fedtstof, en håndfuld brød, samt en håndfuld bestående af protein (Dette kan enten være kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, mager ost eller bælgfrugter).  Jeg vil dog lige indskyde at dette er hvad jeg synes jeg har kunne læse mig frem til. Såfremt jeg har misforstået begreberne er i yderst velkomne til at rette på mig.

Men hvis jeg lige ser bort fra Sense begreberne. så synes jeg det er en yderst lækker opskriftsbog.  Der er i bogen nogle flotte billeder, hvilket gør maden yderst appetitlig. Opskrifterne er lette at følge – der er ingen tvivl om hvad den enkelte ret indeholder.

Retterne er sunde og lettilgængelige. Opskrifterne er baseret på grøntager som indeholder få kalorier, men mange kostfibre, antioxiderende stoffer, vitaminer og mineraler. Der er altså tale om opskrifter som kan være med til at forbedre din sundhed.

Jeg er ikke selv fanatisk tilhænger af en bestemt metode til at leve sundt eller vægttab for den sags skyld – men kan bedre lide principperne om at tage lidt her og der.

Jeg synes denne bog virker forfriskende med mange lækre opskrifter til morgenmad, frokost og aftensmad – alt sammen ud fra nogle yderst sunde principper.

Til andre sider

Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*