Madbanditten Low Carb High Fat

Madbanditten Low Carb High Fat
Madbanditten Low Carb High Fat

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Madbanditten Low Carb High Fat er baseret på madlavning indenfor denne genre.Bloggen madbanditten har eksisteret siden 2011. Den er baseret på konceptet Low Carb High Fat, som tager sit udgangspunkt i at kulhydraterne skæres væk fra maden og det gode fedtstof som eks. fra nødder og olie bliver tilsat. Forenklet skrevet kan man sige der er tale om kost uden kornprodukter og sukker, men hvor kød, fedt og grøntsager spiller en vigtig rolle.

  • Ophavsmanden bag bloggen er Jane. Jane skriver på sin blog at hun er uddannet Cand.mag i fransk og retorik fra Københavns Universitet og arbejder som kostrådgiver med speciale i LCHF og PALEO.
  • Samtidig med hun har bloggen Madbanditten udgiver hun også bøger. Hun har udgivet 3 bøger om LCHF. Den ene omhandlende sund børne og familie mad og de to andre om KETO til vægttab.

Madbanditten

Madbanditten Low Carb High Fat

  • Hendes blgo madbanditten er inddelt i forskellige emner. Der er bl.a. afsnit omkring omskrifter, hendes bøger, KETO, KETO madplaner, Alt om Keto, LCHF, vægttab, sukkerfri mad mv.
  • Der er lækre opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, tilbehør, KETO opskrifter, brød, drikkevarer, juice og smoothies mv.
  • De enkelte sider er værd at dykke ned i. Eksempelvis er der under morgenmad en side eller et blogindlæg om man vil, der hedder 10 x hurtig morgenmad til travle morgener. Kan der være en mere enkelt måde at få opskrifter til din morgenmad, både sundt, lækkert og hurtigt.
  • Der er også blogindlæg med lækre opskrifter på aftensmad. Hvad med at kigge på bloggen og finde opskrifter på fiskesuppe med ingefær og gurkemeje eller opskrifter på rabarberkylling i karry eller lasagne fyldt med grøntsager. Alt sammen opskrifter der giver læseren lyst til at bruge tid i køkkenet.

Så Madbadditten er virkelig en gennemført blog som er værd at tage et kig på. Jeg er sikker på bloggen har mange læsere og mange finder god inspiration ved at kigge bloggen igennem.

Til andre sider

Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*