Mælk – En stor del af min hverdag | Mælk og sundhed

Mælk - En stor del af min hverdag
Mælk - En stor del af min hverdag

Mælk – En stor del af min hverdag

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Lad mig gøre det helt klart – Jeg elsker mælk. Mange opskrifter, nye tendenser indenfor sundhed mv. anbefaler at der ikke bruges mælk i deres opskrifter. Jeg hører bare til kategorien af mennesker, som ikke kan undvære min mælk. Jeg drikker gerne en liter om dagen, ikke fordi det er noget jeg gerne vil anbefale til andre, men fordi jeg ikke bare ikke kan undvære min mælk.

Jeg plejer normalt at drikke letmælk, men er gået over til skummetmælk. Som alle sikkert er klar over så er skummetmælk en langt mere fedtfattig drik end letmælk – og når man drikke så meget mælk hver dag som jeg gør, så er det er jo rart ikke at drikke noget der er alt for fedtholdigt.

Mælk – En stor del af min hverdag

Skummetmælk indeholder 0,1 % fedt

Fedtfrit mælk 0,05 % fedt

Letmælk 1,5 % fedt

Sødmælk 3,5% fedt

Så der er alt mulig grund til at skifte det de mere fedtfattige mælketyper, hvis du ligesom mig elsker mælk, men ikke har lyst til at en alt for fedtholdig mælk.

Har du lyst til at læse mere om mælk, så har samvirke (Coop)  her nogle yderst kvalificerede svar omkring mælke typer: Hvilken mælk indeholder færrest kalorier

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*