Mandelolie – godt for huden

Mandelolie - godt for huden
Mandelolie - godt for huden

Mandelolie – godt for huden

Hvis der er noget som er godt for hud og hår, så er det Mandelolie.

  • Jeg bruger gerne mandelolie hvis min hud er tør. Det gode ved mandelolie er at den er beregnet til alle hudtyper og hudomstændigheder. Har du en irritation eller udslet på huden, så er mandelolie også ideelt.  Er der en aften hvor jeg har for travlt til at få renset huden, jamen så synes jeg olien er et rigtig godt alternativ. Den gør tør hud blod og giver huden masser af olie.
  • Mandelolie bruger jeg ofte også til resten af kroppen, da det er et produkt jeg rigtig godt kan lide at bruge. Der er ikke alle mulige forskellige kemikalier i mandelolien, som jeg ikke ved hvad er. Der er et rent produkt, som jeg ved ikke er usundt for mig eller min hud – samtidig er det også et produkt som jeg kan se har en virkning på min hud som ellers hurtig bliver tør.

Mandelolie – godt for håret

  • Jeg hører også til en af dem som bruger olien i mit hår. Har jeg brug for at give mit hår et rigtig god kur – så gør jeg det at jeg “smørrer eller fedter” håret ind i mandelolie.  Nogle gange lader jeg det sidde ca. 1o min før jeg vasker det ud igen  –  andre gange lader jeg det faktisk være i håret hele natten (her skal man selvfølgelig være indstillet på at det godt kan være noget værre fedteri). Jeg synes dog det giver et rigtig luftigt og lækkert hår, når olien er vasket ud igen. Husk at massere mandelolien ind hovedbunden, da det giver gang i blodomløbet.
  • God fornøjelse. Jeg synes du skulle prøve at bruge denne olie, hvis du ikke har prøvet den før. Jeg plejer som regel at købe olien i Matas, hvor den fås til omkring 100 kr. (alt efter selvfølgelig hvor stor en flaske du gerne vil have).

Til andre sider

Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*