Min nye blog | Min blog

Velkommen til min nye blog!!

Jeg har længe haft lyst til at have min egen blog og nu er den stablet på benene. Den vil først og fremmest være en blog der indeholder inspiration til at føre en sund livsstil. Men den vil selvfølgelig også komme til at indeholde alt muligt andet. Tiden vil vise hvor bloggen fører mig hen eller hvor jeg fører bloggen hen 🙂

Jeg har ikke nogen forhåndsviden om det jeg skriver om, så derfor vil mange facts være baseret på tidsskriftsartikler fra amerikanske universiteter eller lignende. Der vil på bloggen også komme henvisninger til bøger og især kogebøger som har min interesse og måske også jeres. Jeg håber med tiden at kunne udvikle bloggen, så den bliver mere inspirerende og får andres interesse. Men da jeg er ny indenfor området og derfor ikke har den store viden om blogkundskabens verden, vil jeg først og fremmest lægge det på som har min egen interesse.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*