Mit tyrkiske køkken af Rukiye Benli

Mit tyrkiske køkken af Rukiye Benli
Mit tyrkiske køkken af Rukiye Benli
Mit tyrkiske køkken af Rukiye Benli er en bog om lækkert tyrkisk mad.

Bagerst på bogen står der:
En moderne gennemgang af det autentiske tyrkiske køkken.

At lave lækker og smagfuld autentisk tykisk mad behøver ikke at være tidskrævende eller svært. “Mit tyrkiske køkken” giver dig en gennemgang af mange retter fra det tyrkiske køkken på en appetitlig og inspirerende måde. Der er retter fra dolma til tyrkish delight og selvfølgelig hjemmelavet kebab. Bogen indeholder alle klassikere, som vi kender, men også mange andre opskrifter, der viser alsidigheden i det tyrkiske køkken. Der er krydrende og eksotiske ingredienser, som du måske allerede kender, men sammensat på en måde, som gør det nemt og billigt at få maden til at smage autentiske tyrkisk.

Rukiye Benli har med sine tyrkiske og danske rødder formået at forene tyrkisk madkultur med skandinavisk minimalisme og æstetik. Følg med på en kulinarisk rejse gennem forfatterens barndomskøkken, hvor hun fortæller om sin histories familie gennem sine opskrifter og billeder.

Med over 80 opskrifter er der retter til enhver lejlighed, fra store middagsselskaber til travle hverdagsaftener. Med opskrifter fra meze (små retter) til gryderetter og pilavs (ris og bulgurretter), egner “Mit tyrkiske køkken” sig til enhver, der er nysgerrig efter at smage autentisk tyrkisk mad.

Tyrkisk mad er virkelig lækkert og her en en bog med nogle super dejlige opskrifter. Nogle af opskrifterne er yderst lette at lave og nogle af dem er selvfølgelig mere avancerede. Men alt i alt en lækker og frisk bog med mange dejlig og smagsfyldte opskrifter. Det tyrkiske køkken har virkelig noget at byde på. Jeg vil anbefale dig enten at købe bogen eller at låne den på biblioteket – kig den igennem og se hvad der inspirerer dig.

Til andre sider
Alt muligt andet
Kogebøger
Bær
Frugt
Grøntsager
Kogebøger
Krydderier
Madblogs
Madopskrifter
Rejser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*