Nem og hurtig færdigret | Færdigret når det skal gå stærkt

nem og hurtig færdigret
En nem og hurtig færdigret

Nem og hurtig færdigret

Se min blog om boger på www.boginspirationen.dk

Se min blog om sundhed og wellness www.bykarina.dk

se min blog om juleinspiration på www.juleinspirationen.dk

Nogle gange skal det gå hurtigt. Der er ikke altid tid til at tænke på sundhed og hvad som er nemt og lækkert. I sådanne situationer vil jeg anbefale Dagens Pasta Fusilli med Laks fra Coop Danmark. Retten både smager godt og kan købes for 20 kr. i Super Brugsen.

Det er samtidig et plus at det kun tager 7 minutter i micro ovnen, så er retten færdig. Den nemme og hurtige færdigret består af Pasta, laks, spinat og dild i cremet flødesauce. Og færdigrettet smager faktisk ganske udmærket.  Velbekommen.

Jeg vil dog lige for en god ordens skyld skrive, at jeg ikke får penge for Coop Danmark eller har nogen aftale med dem. Det er bare en anbefaling jeg selv har lyst til at lægge ud. Mest fordi jeg selv nogle gange har en hverdag hvor tingene skal gå hurtigt og der ikke altid er tid til at tænke over sundhed mv. Og med denne ret får du både en relativ sund ret – samtidig med at det hele går hurtigt. Så denne gang et lille kort indlæg der kan gøre din dag lidt lettere.

Til andre sider

Forside
Bær
Frugt
Grøntsager
Krydderier
Kogebøger
Madopskrifter
Madblogs
Seværdigheder
Rejser
Alt muligt andet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*